Kant Festival 2021

Festivalen for foto, kunst og natur

KANT Festival er Danmarks største og mangfoldigste, tilbagevendende fejring af fotografiet og naturen

KANT Festival foregår i dagene 18. september – 3. oktober 2021.

Indtil 1. oktober er der åbent i de normale åbningstider. Den 2. og 3. oktober er der åbent k. 10 – 17.

På 14. år byder holdet bag KANT Festival på en weekend med foredrag, udstillinger, workshops, hygge
og inspiration. Kom og oplev et overflødighedshorn af fotografisk inspiration, enestående naturbilleder
– ofte med kunstfotografisk tilgang – samt eventyrlige fortællinger fra naturens verden.


For mangfoldigheden. 
Med KANT Festival arbejder vi for at bringe naturfotografiet videre, snarere end blot at vise et smukt billede. Vi ønsker, at publikum forholder sig til det, de ser, og derfor er vores tilgang til foto- grafiet, at det skal være så mangfoldigt som muligt. Derfor har kunstfotografi, reportagefotografi og andre fotografiske tilgange vores største nysgerrighed, og vi bruger med glæde disse tilgange til naturen.

For alle. 
KANT Festival er for dig, som er nybegynder, øvet eller professionel inden for fotografi; for dig, som er interesseret i naturen og for dig, som holder af at møde interessante mennesker og at lytte til spændende historier. Og så er KANT Festival ikke mindst for dig, som nyder smukke, livsbekræftende fotos; fotos, der provokerer, betyder noget og gør en forskel – og fotos, der bevæger sig i ingenmandslandet mellem natur- foto og fotokunst.

Mød de bedste. 
KANT Festival er en fotografisk event helt uden sidestykke i Danmark – både i størrelse og i format. Du har her en enestående chance for ikke blot at opleve foredrag og udstillinger med professionelle fotografer og formidlere. Du har også muligheden for personligt at møde nogle af Danmarks og Europas bedste naturfotografer på festivalen, der er blandt de hyggeligste og mest intime af sin slags.

For naturen. 
Arbejdet for naturen er i højsædet, når vi i KANT Festival-teamet udtænker og planlægger årenes festivaler. Vi tror på, at den visuelle tilgang til naturformidlingen – sammen med spændende og vigtige fortællinger om natur og vilde dyr og kulturelle relationer med naturen – øger interessen, bevidstheden og omsorgen for naturen.