KANT

Velkommen på KANT Festival 2020

2. oktober – 4. oktober

Åbent fredag 15.30 – 17.30 (fernisering),
lørdag 10.00 – 18. 00, søndag 10.00 – 16.00

KANT-Festival er en årlig, tilbagevendende fotofestival – en hyldest til fotografiet, til naturen, kunsten og de gode og de vigtige fortællinger.

Den første weekend i oktober slår vi dørene op til Det Gamle Rådhus og Thisted Musikteater og tre dage med et overflødighedshorn af fotografiske oplevelser – foredrag og fotoudstillinger, masser af socialt samvær og hygge, og masser af inspiration til fotografiet og til livet.

På kanten

KANT Festival har hjemme i Thy. Vores identitet hænger tæt sammen med livet væk fra alfarvej.Vi hører til her på kanten af Danmark, hvor der er langt til horisonten, hvor natten er sort, hvor himlen er uendelig.
Vi anerkender ikke ordet ”udkant”, men vi vedkender os at leve på kanten. Af fjorden. Af nationalparken. Af Danmark. Og af fotografiet.
Her trives vi. Og det favner vi og er stolte af.

Internationalt program

På KANT Festival kan du opleve en skøn blanding af fotografer og formidlere – både up-coming og store, etablerede navne.
I år er programmet helt forrygende med foredragsholdere og udstillere fra Danmark, Holland, Spanien og Italien.
Vi får både besøg af naturfotografer, kunstfotografer og fotojournalister – alle med det til fælles, at de har noget på hjerte og deler begejstringen for at formidle deres historier og oplevelser visuelt.

Foredragsholder NL – Scarlett Hooft Graafland©

Ud over det sædvanlige
KANT Festival er en fotofestival ud over det sædvanlige.Med op til 200 besøgende til foredrag formår vi at skabe en intim og nærværende weekend, hvor alle hygger, drikker kaffe og spiser sammen – betalende gæster, foredragsholdere, udstillere og arrangører.

Uanset om du er interesseret i fotografi, kunst, natur eller bare godt selskab og usædvanlige oplevelser, så er her noget for dig på KANT Festival.

KANT Festival 2020 foregår i Thisted Musikteater og på Det Gamle Rådhus i weekenden d. 2. – 4. oktober.
For yderligere info kontakt formand Carsten Krog Pedersen 23 60 62 23 / carsten@kantfestival.dk.

Foredragsholder DK – Fotojournalist Nanna Kreutzmann©