FOTOFESTIVAL 2018

Stor fotoudstilling på Thisted Gamle Rådhus

Fotofestival 2018 åbner med fernisering og fotoudstilling på Thisted Gamle Rådhus

Fernisering 28. sep. kl. 15.30

Udstillingen varer frem til 12. okt.

 

Foto: Vanda Ralevska

 

Det er den hidtil største fotoudstilling i fotofestivals 12-årige historie, og intet sted kunne være mere passende, end Thisted Gamle Rådhus’ smukke rammer. I samarbejde med Kunstforeningen Det Ny Kastet udstilles værker fra intet mindre end syv forskellige fotografer fra fem forskellige lande.

Udstillere på Thisted Gamle Rådhus er: Jakob Dall (DK) Roine Magnusson (SE) Vanda Ralevska (UK) Jan Lessmann & Hermann Hirsch (DE) Svein Nordrum (NO) Martin Kielland (DK)

Udstillingen på Thisted Gamle Rådhus åbner fredag d. 28. september med fernisering kl. 15.30 og varer til d. 12. oktober. Udstillingen er åben i hele fotofestival-weekenden, og derudover følges Kunstforeningen Det Nyt Kastets almindelige åbningstider.

Fotofestival er Danmarks største og mangfoldigste fejring af fotografiet og naturen med foredrag, fotoudstillinger, fotoworkshops og fotokonkurrencer og foregår d. 28. – 30. September 2018 i Thisted. Der er gratis adgang til ferniseringen, og alle er velkomne

 

Foto: Roine Magnusson