Karin Olesen, Amanda Baum Olesen og Amalie Olesen

 24. august – 23. september, 2018

“Alting Bølger”

 

Amanda Baum Olesen

 

På udstillingen viser Karin Olesen, Amalie Olesen og Amanda Baum Olesen forskellige udtryk og arbejdsformer som tegning, assemblage og maleri. Karin Olesen har gennem mange år arbejdet eksperimenterende med forskellige materialeformer. Hun har derigennem opnået at fremtvinge nye kunstneriske udtryksmuligheder og lader ingen være i tvivl om en sikker form og farvesans, samt en let genkendelig streg.

 


Karin Olesen: Indbydelsesbillede

 

Slægtsskabet med surrealismen og nydadaismen genfindes i Karin Olesens motivverden og stringente komposition, der ofte rummer en stor humor. Det er i Karin Olesens billedverden en umiddelbar glæde, som viser hen til legen, som det betydningsfulde og inspirerende element i livet. Karin Olesens to døtre Amanda og Amalie udstiller for første gang sammen med deres mor på denne udstilling. De har begge tydelige ”Olesen-gener” i deres kunstneriske virke og billedsprog.

Amalie er bosat i Viborg, når hun ikke lige rejser rundt i verden som uddannet dramatiker og tegner. Amanda er bosat i London, som designer- installationskunstner, ofte med naturvidenskab som element
Amandabaum.com

Dette er Karin Olesens første store udstilling i Jylland siden hun flyttede fra Viborgi 2014. Der afholdes finnissage på udstillingen søndag d. 23.09 med en Artist Talk kl. 14.00 ved Karin Olesen

 

 

Amalie Olesen

 

Karin Olesen

 

Karin Olesen

 

Karin Olesen