MulThy-Mini 2014

22. nov. – 14. dec.

Keramik, maleri, grafik, tegning, akvarel, skulptur, mm.

Mange kunstnere, mange værker, små formater, rimelige priser.

 

 

Deltagende kunstnere:

Elonn Agerup, Lis Andersen, Henrik Scheel Andersen, Aage Arbjerg, Hanne Borg, Charlotte Bottke, Mette Møller Bovin, Jens Christian Bredholdt, Finn Bukhave, Bodil Dam, Ken Denning, Preben Frederiksen, Søren Friis, Bodil Ganer-Tolsøe, Malene Hansen, Steffan Herrik, Lizzi Holberg Holm, Jens Chr. Jensen, Mette Elimar Jensen, Inge Lis Jørgensen, Jens-Peter Kellermann, Niels Klange, Erland Knudssøn Madsen, Robert Mogensen, Lise Skriver Myrtue, Tove Møller, Martin Nybo, Birte Ohsten, Felix Pedersen, Birthe Reinau, Marna Rix, Birthe Scheel-Bech, Pia Skogberg, Bjørn Søndergaard, Helga Thagaard, Verner Hübert Thobiasen, Dan Thuesen, Niels Witten, Mia Willaume.