Hallofoten: “Sans og Samling”

17. feb. – 18. marts

 Hvad sker der, når fire erfarne billedkunstnere med vidt forskellige indfaldsvinkler og
arbejdsmetoder bor og arbejder tæt sammen.-?

Hardy Brix, Anette Fausø, Bøje Preisler Hansen, Marianne Thingholm

Præsentation:
Vores navn Hallofoten, har vi taget efter et ophold i Kunstnerhuset i Svolvær på Lofoten i 2007.Vi har flere gange været på lignende arbejdsophold og arbejdet og levet tæt sammen – Flere gange i BKF´s Kunstnerhus i Sønderho på Fanø.Disse arbejdsophold har vist sig at være meget værdifulde for os.Den synergi der opstår i denne form for arbejdsfællesskab har resulteret i to udstillinger, på Fanø kunstmuseum og på Kirsten Kjærs Museum, begge i 2010.Og nu på Kunstforeningen Det Ny kastet.Vi er meget forskellige i vores udtryk og tilgange til kunsten, og denne forskellighed virker åbenbart meget befordrende for vores arbejdsiver og glæde ved at dele arbejdsdage i perioder.Intentionen er at fortsætte denne form for arbejdsfællesskab fremover!

Hardy Brix
hardybrix@gmail.com www.hardybrix.dk www.kkart.dk

 

Anette Fausø
annettefausoe@kkart.dk
www.annettefausoe.dk

 

Bøje Preisler Hansen

bojep@hotmail.com   www.bojehansen.com

 

Marianne Thingholm

www.bkf/mariannethingholm.dk

 

 

Fernisering

 

 

 

Hardy Brix
 

 

Marianne Thingholm

 

 Anette Fausø
 

 Bøje Preisler Hansen