PER BAK JENSEN

4. okt. – 9. nov. 2008

“TILSAGN”

  

Foto

“Når man har set hvad det er et billede af,
kan man spekulere over, hvad det er et billede ! ”
(Per Bak Jensen ved ferniseringen)

 

Udstillingskatalog
Per Bak Jensen holdt foredrag om sit arbejde en søndag eftermiddag i udstillingsperioden.


På udstillingen blev der solgt til:
STATENS KUNSTFONDS BILLEDKUNSTNERISKE INDKØBS- OG LEGATUDVALG

Per Bak Jensen: TILSAGN
En af landets mest efterspurgte kunstnere, Per Bak Jensen, udstiller på Kunstforeningen Det Ny Kastet i Thisted. Sidst Per Bak Jensen udstillede i Jylland var det med separatudstillingen ”Genkomst” på AROS i 2004. Per Bak Jensen var den første kunstner der kom ind på det Kongelige Danske Kunstakademi med fotografiet som medie. Siden har han blandt andet som lektor samme sted stået bag uddannelsen af talrige kunstnere med samme interesse, men det er først og fremmest som billedkunstner, man kender ham.
Talrige udstillinger er det blevet til igennem årene og netop nu planlægges en stor retrospektiv udstilling med Per Bak Jensens værk, som skal vises på Dunkers Kulturhus i Helsingborg til næste år. Kuratoren på denne udstilling er overinspektør Magnus Jensner, som også har skrevet teksten til det katalog, der udgives i anledning af udstillingen på Kunstforeningen Det Ny Kastet.

PBJ fortæller                                  
  Ferniseringsgæster URT medlemmer til ferniseringen

Per Bak Jensen og Bernt Pedersen

    Grønland
 

Billede fra Thy, taget i anledning af udstillingen Airport 2