MulThy-Mini 2008

nov. – dec.

40 kunstnere deltager i årets MulThy-Mini

 Jørgen Albrechtsen ¤ Susanne Böse Andersen ¤ Susie Asbæk ¤ Trine Bach ¤ Mogens Bagger ¤ Martin Berge ¤ Jens Bohr ¤ Marianne Steenholdt Bork ¤ Mette Møller Bovin ¤ Eva Brandt ¤ Jens Kristian Bredholt ¤ Gert Baarstrøm ¤ Karen Degett ¤ Lene Eis ¤ Steen Kirkegård Erichsen ¤ Bodil Ganer-Topsøe ¤ Jens Gregersen ¤ Malene Hansen ¤ Katja Herrik ¤ Steffan Herrik ¤ Anne Mette Hjortshøj ¤ Helle Lunding Hoppe ¤ Per Kjærsgaard Jensen ¤ Jens-Peter Kellermann ¤ Hanne Knudsdatter ¤ Kirsten Lundsgårdvig ¤ Jytte Lysgaard ¤ Ralf Mabillon ¤ Torsten Mosumgaard ¤ Tove Møller ¤ Karin Olesen ¤ Pia Græsbøll Ottesen ¤ Marna Rix ¤ Inger Rokkjær ¤ Jannik Seidelin ¤ Niels Steen Sørensen ¤ Thyge Thomasen ¤ Eva Thomsen ¤ Charlotte Thorup ¤
Trine Toft

Karin Olesen

Kirsten Lundsgårdvig


Steffan Herrik


Mette Møller Bovin

Karen DegettTorsten Mosumgaard


Jytte Lysgaard


Charlotte Thorup
Marianne Stenholdt Bork
Inger Rokkjær

Thyge Thomasen
 

 


Bodil Ganer-Tolsøe

 


Malene Hansen

Eva Thomsen

Susie Asbæk

Katja Herrik

Jens Peter Kellermann

Gerd Baarstrøm

Tove Møller

Jens Bohr

Helle Lunding Hoppe

 


Jens Gregersen

Trine Bach

Susanne Böse Andersen

Marna Rix

 


Sten Kirkegaard Eriksen

Trine Toft

Ralf Mabillon


Pia Græsbøll Ottesen

Niels Steen Sørensen

Hanne Knudsdatter

Jens Kristian Bredholdt

Per Kjærsgaard Jensen

Udstillingslokalet