Søren Elgaard. Nyere værker

5. nov – 27. nov. 2005

Søren Elgaard har i en ny billedserie arbejdet med billedcitater fra berømte malerier. Hvert maleri er inddelt i mindre felter, hvor detaljer fra værker af Vermeer og Hopper, bringes sammen i en overraskende dialog på tværs af tid.
På denne udstilling er der altså et stort antal nyere værker af maleren Søren Elgaard
På udstillingen, som varer fra 5. – 27. nov., vistes også resultaterne af en rejse til USA sidste sommer. Her boede kunstneren i San Francisco og studerede den berømte Golden-Gate Bridge i al slags vejr og belysning. Broens røde farve og spændende konstruktioner forvandles til malerier, der på samme tid er realistiske og abstrakte. Ligeledes er der motiver fra en anden berømt bro – Forth-Rail Bridge ved Edinburgh.
Søren Elgaard: Født 1951 i Aalborg. Debut 1973 på KE. Medlem af Vrå-udstillingen og Den frie Udstilling. Repræsenteret på bl.a. Statens Museum for Kunst, Aros, Nordjyllands Kunstmuseum, Vendsyssel Kunstmuseum og Kunstbygningen i Vrå.

 

 
Søren Elgaard 
 

 

Formand Bernt Petersen indleder udstillingen sammen med
kunstneren Søren Elgaard og Rasmus Vestergaard, Skive Museum,


Søren Elgaard og Rasmus Vestergaard