MulThy-Mini 2005

3. dec. – 18. dec.

40 kunstnere udstiller  små formater til lave priser

Deltagende kunstnere i MulThy-Mini 2005:

Allan Axelsen, Anita Borg, Eva Brandt, Finn Bukhave,Beatrice Garrigo, Bent Haller, John Hansen, Nicolas Imms, Koichi Ishiwata, Hardy Jacobsen, Jonna Juul, Nils Klange, Asbjørn Lind, Zoran Luka, Tatsuko Matsuzuka, Tove Møller, Birthe Nielsen,Martin Nybo, Gudrun Pagter, Felix Pedersen, Peter Chr. Petersen, Tommy Petersen, Kathrine Procter, Misja K. Rasmussen, Marna Rix, Gunilla Rosenberg, Ann-Lisbeth Sanvig, Henrik Scheel Andersen, Kate Skjerning, Pia Skogberg, Nils Sloth, Brian Støvring, Helga Thagaard, Birgitte Thorlacius, Lise Uhrenholdt,  Grete Voldsgaard, Bart Westgeest, Niels Witten, Thomas Wolsing

 
 
Tommy Petersen

Nils Klange
Anita Borg

 

Brian Støvring

 


Tove Møller

Misja K. Rasmussen

Gunilla Rosenberg
Thomas Wolsing

 

Allan Axelsen

 


Peter Chr. Petersen

Lise Uhrenholdt

Nicolas Imms

Helga Thagaard

Finn Bukhave

Pia Fonnesbech
Gudrun Pagter

 

Ferniseringsgæster