DANSK KERAMIK 2018

november – 16. december 2018

Fernisering fredag d. 16. nov. kl. 16 – 18

Peter Brandes, Mette Maya Gregersen, Bente Brosbøll Hansen,Kim Holm, Betina Jung, Dorte Kristoffersen, Nina Lund,Sten Lykke Madsen, Lone Skov Madsen,Ursula Munch-Petersen, Jean Francois Thierion, Mette VangsgaardSten Lykke Madsen: VINKELDYR. Stentøj. Brændt i træfyret ovn med soda. Længde 45 cm, højde 30 cm.


Kunstforeningen Det Ny Kastet ønsker fortsat at have fokus på nyere dansk keramik.Det er denne udstilling et udtryk for.Vi har bestræbt os på at udstillingen rummer et bredt spektrum af tidens keramiske udtryksformer.Nogle af værkerne er eksperimenterende og andre er mere traditionsbærende.Udstillingen viser altså både keramik, der rummer noget funktionelt, og værker, der mere kan betegnes som keramiske skulpturer.En del af kunstnerne var være til stede ved ferniseringen.