Vibeke Rønsbo

10. marts – 9. april, 2017

 

 

 

 

  Personlig præsentation af mig og min kunst:

 Jeg er generelt optaget af kunstens betydning for individ og samfundet, forstået som det åbne værks potentiale for gennem det begrebsløse, æstetisk sprog at eksponere en demokratisk meningsudveksling mennesker imellem, om, hvad vi vil med os selv, hinanden og verden. Mine installatoriske værker skriver sig ind i en konceptuel samtidskommenterende samtidskunstgenre, der søger at rejse spørgsmål på det et eksistentiel plan om dannelse, historicitet og demokrati. Kunstnerisk er jeg meget inspireret af kunstnere som Sophie Calle, Shimon Attie og Simone Aaberg Kærn.

Jeg er optaget af fysiske og elektroniske spor af levet liv, og sammenstødet mellem erindring og aktualitet, mellem fravær og nærvær.