MulThyMini 2006

24. nov. – 17. dec.

32 kunstnere deltager med i alt 96 værker

 

 

 

Elonn Agerup, Henrik S. Andersen, Anita Borg, Hardy Brix, Henning Elving, Bodil Ganer-Tolsøe, Steffan Herrik, Lizzy Holm, Sverre Holmen, Nicolas Imms, Joseph Jahn, Olav Johannisson, Jonna Juul, Nils Klange, Asbjørn Lind, Tatsuko Matsuzuka Jensen, Malene Møller Hansen, Birthe Nielsen, Monica Partipilo, Felix Pedersen, Peter Chr. Petersen, Tommy Petersen, Bent Skytte Rasmussen, Misja K. Rasmussen, Gunilla Rosenberg, Kate Skjerning, Peder Stougård, Brian Støvring, Bjørn Søndergaard, Bodil Tykeson, Niels Witten, Thomas Wolsing.

 

Olav Johannison

                     Thomas Wolsing
Feniseringsbilleder                          Jens Lauritsen bød velkommen

Niels Klange
                             Peter Chr. Petersen

Brian Støvrin
                             Gunilla Rosenberg

Birthe Nielsen
I                               Ferniseringsgæster