Angry Boys

23. feb. – 2. april 2018

International udstilling, der byder på en hel vifte af udtryksformer og medier. Fælles for udstillingen er, at kunstnerne er enten up-coming eller etablerede mandlige samtidskunstnere, der på forskellig vis forholder sig til en tradition og samtidig forsøger at tage et skridt i en ny retning.

 

Adriano Annino (I), Manu Baeyens(D),Timo Behn(D), Dario Adriano Carretta(I),Tom Duimstra(USA), Paolo Maggis(I), Daniele Galliano(I), Jonathan Meese(D), Michele Bubacco(I), Philip Grözinger(D), Paolo Dolzan(I), Oliver Czarnetta(D), Bernd Hoffmann(D), Jordy Kerwick(AUS), Henrik Godsk(DK), Ole Tersløse(DK), Leif Trenkler(D), Wouter van Riessen(NL), Tony Prayer(I), Giuliano Sale(I), Carsten Tabel(D), George Raftopoulos(AUS), Arthur Grosbois(F)

International udstilling, der byder på en hel vifte af udtryksformer og medier. Fælles for udstillingen er, at kunstnerne er enten up-coming eller etablerede mandlige samtidskunstnere, der på forskellig vis forholder sig til en tradition og samtidig forsøger at tage et skridt i en ny retning.

 Timo Behn: Im Garten deiner Lüste

Kunstnerne er sammensat af kurator Claudia Cosmo fra Køln. Alle kunstnerne er begyndt at markere sig i deres respektive hjemlande såvel som internationalt og en del af dem er forholdsvis unge. I hvert fald unge nok til fortsat at kunne blive kaldt “drenge” i en kunstnerisk kontekst. Blandt de mest kendte kunstnere på udstillingen er verdensstjernen Jonathan Meese, der er repræsenteret på mange af de største kunstmuseer i Europa. Endvidere har han været repræsenteret i de seneste to udgaver af Art Now, der kan opfattes som et opslagsværk over de mest anerkendte kunstnere i verden.
Udstillingen har været vist i Køln på Galerie Rompone. Det er planen, at den skal vises på et museum i Italien i 2019.
Claudia Cosmo siger bl.a. følgende om udstillingen og de “sure drenge”:
“The group show deals with the role the male artists have. They are constantly aware of the big history of art which lies behind of them and sometimes heavily upon them like a burden. Also the public eye and the so-called art world have „great expectations” concerning their work and their personal appearance. Facing the fact that centuries ago and lately in the Twentieth Century mostly everything had been created, sculptured, painted, sketched, modified, refused and discussed, it seems to be difficult to find one`s own artistic path to walk along.”
Claudia Cosmo, Henrik Godsk, Ole Tersløse og Bernd Hoffmann deltog ved ferniseringen.

  Arthur Grosbios:From here I stand

 

  Carsten Tabel. Tyskland

 

   Michele Bubacc: Still life with a wrong Painting on the Wall.