Sæhrimner

30. april – 22. maj, 2005

Siden 1971 sammenslutning af en halv snes kunstnere fra Jylland. Et fællesskab omkring arbejde med kunst, udstillinger, grafikaviser, bøger og mapper. Eget forlag. De fleste af sæhrimnerne kan mere end det. De er tillige musikere og undervisere i billedkunst. Man kan sige, at Sæhrimner har bevaret ånden siden ”68´erne” og i dag fører den videre i næste årtusinde. Kunsten er altid foran og bagefter. Det er kultur. Som når én kartoffel i jorden bliver til flere.

 

Bjørn Søndergaard,
Hans Tyrrestrup ,
Felix Pedersen,
Bruno Kjær,
Thorvald Odgaard,
Jørn Særker Sørensen

 

 


Bjørn Søndergaard og Bruno Kjær

Bruno Kjær, Filosofferne

Bruno Kjær: Skyggernes bibliotek

Bruno Kjær: Skyggernes bibliotek

Bjørn Søndergaard

Felix Pedersen: Fanø

Thorvald Odgaard: “Monolit” x 3

Jørn Særker Sørensen: Radering

Felix Pedersen Objekt (viden)

Felix Petersen

Thorvald Odgaard: Kåbe