egen samling 2010

14. aug. – 29. aug.

Siden 1998 har Kunstforeningen fortløbende indkøbt kunstværker hos mange af de kunstnere,
der har udstillet I foreningens regi.
Samlingen rummer nu i 2010 ca. 65 værker bestående af malerier, tegninger, grafiske arbejder,
fotografier, keramik og mindre skulpturer.

 

 

Samlingen, eller dele af den, har siden 2001 været lånt ud til over 40 af kommunens institutioner, foreninger og virksomheder –typisk for en periode på tre måneder. Dette arbejde fortsætter vi med, da det har været til stor glæde for de mange, der har lånt den. 

 

 

Kunstværkerne er til salg for den indkøbte pris, og medlemmer af Kunstforeningen får på denne udstilling 10% rabat ved køb
af værker fra samlingen.

 

 

 

 

 

 Skulptur/relief/glas/keramik
Claus Fisker Andersen – Kurt Tegtmeier – Dick Nyhus – Hans Vangsø – Erland Knudssøn Madsen – Kirsten Lundsgaardvig -Jens-Peter Kellermann – Misja Kristoffer Rasmussen – Steffan Herrik – Poul Weile – Trondur Pattersson – Susie Asbæk – Eva Thomsen
Maleri
Bjørn Søndergård – Karin Olesen – Hanni Bjartalid – Steen Kirkegård Erichsen – Per Just – Svend Bo Haugaard – Jens Kidmose -Annette Olesen – Marianne Kardel Knutz – Olaf Sørensen – Chaitali Morajkar – Ieva Vitola Lundquist – Per Kjærsgaard Jensen -Peter Christian Petersen – Søren Elgaard – Otto Nielsen – Anne Torpe – Søren Bjørn – Majken à Grømma – Susie Asbæk -Birthe Reinau – Indigo Richards – Verner Hübert Thobiasen – Mette Rishøj

 

  Fotografi/grafik/tegning/akvarel
Erik Liljenberg – Bjørn Søndergaard – Sigrid Lütken – Jens Kidmose – Christian Schmidt – Ursula Reuter Christiansen -Klaus Theil Jacobsen – Dorthe Muxol – Katrine Naumann – Erik Enevold – Jens Enevold – Anne Torpe – Peter Brandes –Pablo Flaiszman – Khoa Pham/Herb Miller – Corneille – Per Bak Jensen