MulThy-Mini 2013

23. nov. – 15. dec.

43 kunstnere udstiller.
Mange teknikker, små formater og til rimelige priser

En mangfoldighed af kunstnere fra nær og fjern og en mangfoldighed af kunstneriske udtryk.

 

Der blev vist værker af :

Henrik Scheel Andersen Jens Frimer Andersen Helle Baslund Jens Christian Bredholdt Jens Bohr Hanne Borg Pia Birkholm Rasmus Bjørn Finn Bukhave Simon Bukhave Bodil Dam Ken Denning Lisbeth Gjørtz Fast Søren Friis Finn Heiberg Gudrun Heyn-Johnsen Malene Møller Hansen Dorthe Kudsk Harbo Mikael Bødker Hansen Niels Klange Hanne Knudsdatter Niels Knøss Dorthe Kristoffersen Charlotte Krogh Lene Palm Larsen Annette Falk Lund Morten Lykke Jytte Lysgaard Robert Mogensen Torsten Mosumgaard Thorvald Odgaard Birthe Ohsten Annette Olesen Felix Pedersen Birthe Scheel-Bech Pia Skogberg Bjørn Søndergaard Verner Hübert Thobiasen Helga Thagaard Charlotte Thorup Lars Waldemar Lis Walther Niels Witten

Fernisering


Ikke alle kunstnere er repræsenteret ved billedsamlingen her, mest pga. at det i disse lokaler er vanskeligt at fotografere billeder med glas for.

Birte Ohsten (med ryggen til)

Kenn Denning

Dorthe Kristoffersen

Dorthe Kudsk

Torsten Mosumgaard

Finn Bukhave

Jens Bredholt

Niels Klange

Verner Hübert Tobiasen

Birte Ohsten

 

Pia Skogberg