Huset i Asnæs gæster Thy

15. feb. – 13. feb. 2011

Huset i Asnæs er en selvejende kunstnerstyret institution
beliggende i hjertet af Odsherred og blev startet i
1973 som en udløber af den tidligere kunstnerkoloni i
Odsherred.

 

På denne udstilling deltager 30 af husets
kunstnere, og flere var til stede på ferniseringsdagen.

     
Deltagende kunstnere:

Margrethe Agger, Jørgen Albrechtsen, Dag Aronsen, Ole Bjørn, Tina Birk, Mette Møller Bovin, Hanne Løcke, Austin Corcoran, Ole Finding, Egon Fischer, Didder Geisler, Finn Heiberg, Arne Heuser, Badur Jákupsson, Vuokko Johansen, Birgit Krogh, Anne Skamstrup Heiberg, Charlotte Krogh, Annemette Lichtenberg, Bodil Manz, Loui Michael, Hans Helge Nielsen, Amariel Nordoy, Lisbet Olrik, Eydun av Reyni, Anne Rolsted, Arne Haugen Sørensen, Troels Trier, Erik Warming

      Jørgen Albrechtsen

 Birgit Krogh, raku

Arne Haugen Sørensen

 

   
   

Troels Trier